Липсата на секс и любовни авантюри става все по-актуална тема

...
Липсата на секс и любовни авантюри става все по-актуална тема
Коментари Харесай

Разгонената Радилена пак остана на сухо, полудява без секс във Фермата

Липсата на секс и любовни случки става все по-актуална тематика измежду участниците във " Фермата “. Ако до момента представителките на нежния пол по-често разясниха потребностите си, които очевидно въздействат и на настроенията им, то от известно време и мъжката част от фермерите не крие, че всички са изнервени от физиологичните си потребности.

След следващата засищаща вечеря в стопанството, сервитьорката Радилена даде да се разбере, че скоро ще загуби надзор. Причините за това бяха две – няма шоколад, няма и любовни случки. Фактът, че множеството мъже във " Фермата “ са обвързани, автоматизирано я лишавало от опцията да се заиграе с някой от тях.

Тя очевидно слага в тази рубрика и Симеон, на който не обръща изключително внимание, макар че емигрантът е без гадже и демонстрира благосклонности към нея. Откровението на Радилена предизвика мъжете да споделят физиологичните промени, които се случват при тях, откогато са в шоуто. За разлика от външния свят, където за мощния пол е всекидневно някои елементи от тялото " да им стават “, във фермата няма никакви сходни признаци. " Това в никакъв случай не ми се е случвало през живота, 20 дни да не каже гък “, през смях показа икономистът Жоро.

Оказа се, че в сходна обстановка е и футболният управител Митко, който беше още по-директен, че при него " всичко е умряло “. По-младите мъже – Симеон и Калоян, също се включиха в тематиката. И до момента в който Мони разкри, че е мислил, че няма да издържи без секс, то най-младият фермер Калоян мъчно разбра защо си приказват по-зрелите мъже и се наложи тематиката да му се обясни, научи Блиц.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР