Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на

...
Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на
Коментари Харесай

Гергана работи в хипермаркет

Липсата на музикални изяви се оказа съдбовна за визията на певицата Гергана. Някогашната звезда, определяна като Барбито на попфолка, спираше дъха на мъжете, само че през днешния ден е напряко неузнаваема. След няколко опита да се завърне на върха, певицата се преквалифицирала в продавачка, написа таблоидът „ Уикенд”, базирайки се на информация от нейни сътрудници.

След раздялата си с „ Пайнер” изпълнителката на „ Губя те бавно” останала без участия и почнала да си търси различен метод за прехранване.

В момента Гергана работела в огромна верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета в централен столичен квартал даже не подозирали коя е синеоката русокоска, която ги обслужва. Гергана маркирала питателните артикули, без да се тормози, че някой може да я разпознае.

Някогашната фолк звезда се подготвяла за управител на магазина, по тази причина натрупала опит, като прекосявала през всички равнища в йерархията. Преди да стане продавачка, тя за малко се трудила и в музея „ Земята и хората”. Преди 6 години се дипломирала в компетентност геология в Софийския университет, само че любовта ѝ към скалите и минералите по този начин и не се трансформирала в нейна специалност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР