Липса на организация в болниците как да правят скрининг на

...
Липса на организация в болниците как да правят скрининг на
Коментари Харесай

Липсата на скрининг на пациентите е причина за големия брой заразени лекари


Липса на организация в лечебните заведения по какъв начин да вършат скрининг на пациентите, които постъпват по разнообразни аргументи. Това съгласно доктор Таня Андреева, някогашен здравен министър, е една от значителните аргументи за огромния брой инфектирани лекари в страната.

Като друга значима причина тя уточни обстоятелството, че системата работи в тежък недостиг на фрагменти и лекарите са принудени да работят на разнообразни места, което води до риск.

Пред БНР доктор Андреева уточни, че най-хубавото решение е всяка болница да си сформира личен учредителен проект, с цел да работи в оптималната сигурност.

Лекарите би трябвало да бъдат изследвани по-често, с цел да не се позволява безсимптомно носителство, безапелационна е тя.

Според нея ограниченията би трябвало да се отпускат внимателно и една по една и тези, без които животът ни не може да има естествен темп. Далеч това не са басейните и заведенията. За мен доста по-важно е здравите хора да могат да се върнат на работа и да работят в безвредна среда, разяснява доктор Андреева.

Според нея министърът на опазването на здравето се е трансформирал в човек, който подписва заповеди, свързани с решения на други хора, които ги взимат. По думите ѝ не би трябвало да се позволява пациентите да останат без опция за лекарска грижа поради прекомерно огромен брой болни медици.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР