Лионел Меси заяви, че ако Аржентина не спечели световното първенство

...
Лионел Меси заяви, че ако Аржентина не спечели световното първенство
Коментари Харесай

Меси: Ако не спечелим световното, ще трябва да се махнем от националния

Лионел Меси съобщи, че в случай че Аржентина не завоюва международното състезание в Русия, той и всичките му съотборници ще би трябвало да изоставен националния. Поне такива чувства във почитателите долавя звездата на " Барселона ". В предаване по " Америка ТВ " Меси съобщи, че напрежението върху тима преди идното състезание е огромно поради неуспехите в предните издания - второ място през 2014 година и отпадане на четвъртфинал през 2010 и 2008 година

" Дано създадем огромен Мондиал. Очакваме да изживеем нещо сходно на 2014 година, само че с друг край. Ако не спечелим Световното, ще желаят от всички нас да напуснем националния тим. Изумително е, че на всички места по света желаят купата да е за Аржентина. От всички краища на света ми пожелават триумф на Световното и ми стискат палци, впечатляващо е в действителност ", сподели Меси.

Той разкри, че се пробва да не бъде толкоз огромен лакомец на футболното игрище и да подава повече на своите съотборници, а откакто завърши с дейната си футболна кариера, към момента не е решил какво да прави.

" Истината е, че не зная какво ще върша. Всички споделят, че е доста мъчно и имам вяра, че е по този начин. Бих желал да върша всичко, което не съм могъл да върша поради специалността си. Истината е, че не зная къде ще пребивавам ", сподели Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР