Лионел Меси взе участие в прощалния мач на бившия си

...
Лионел Меси взе участие в прощалния мач на бившия си
Коментари Харесай

Лионел Меси отбеляза хеттрик в прощалния мач на Макси Родригес

Лионел Меси взе присъединяване в прощалния мач на някогашния си съотборник в националния тим на Арежнтина Макси Родригес.

Срещата се организира в Росарио, родният град на 36-годишният нападател. Той игра за за отбора, формиран от някогашни и сегашни футболисти на националния тим. Негови съотборници бяха имена като Анхел Ди Мария, Леандо Паредес, Езекил Лавеци, националният селекционер Лионел Скалони, Габриел Батистута, Роберто Сесниси и Серхио Агуеро. Те се изправиха против Нюелс Олд Бойс.

Срещата приключи с победа за Нюел Олд Бойс с 7:5, като Меси означи хеттрик. По трибуните на стадион " Месело Биелса " имаше повече от 40 хиляди души.

Накрая Макси Родригес се разплака, до момента в който произнасяше речта си след мача. Лео също взе микрофона, назова приятеля си " легенда ", след което се обърна към агитката с думите " Тук е моят дом и постоянно съм се прибирал. За мен е чест да играя пред вас. "

Лионел Меси по този начин и не облече екипа на Нюелс Олд Бойс, само че възобновява членската карта на последовател на тима за всеки сезон, откогато е на 10 години. Синовете му Тиаго и Матео също са публични членове на клуба.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР