Лионел Меси беше звездата на галавечерта на Франс футбол по

...
Лионел Меси беше звездата на галавечерта на Франс футбол по
Коментари Харесай

Историята на едно закъсняло селфи: как Дрогба изпълни желание на Мбапе след 10 г

Лионел Меси беше звездата на галавечерта на " Франс футбол " по връчването на " Златната топка ", като завоюва шестото си отличие, само че и различен състезател прикова вниманието. Младият френски нападател Килиан Мбапе, който за втора поредна година се класира в топ 10 сбъдна едно от детските си стремежи, въпреки и 10 години по-късно.

Докато беше на подиума, с цел да съобщи премията " Копа ", която завоюва преди година, на Матайс де Лихт, франзуцинът се снима с водещия на церемонията Дидие Дрогба. По-късно легендата на Кот д’Ивоар и " Челси " изясни, че зад селфито им стои дълга история.

" Припомниха ми, че преди 10 години съм разочаровал едно дете, като съм отказал да се фотографирам с него. Това хлапе тогава беше Килиан Мбапе, по тази причина през днешния ден коригирам грешката си ", сподели Дрогба след церемонията.

Преди 10 години преди полуфиналния реванш сред " Челси " и " Барселона " в Шампионската лига Дрогба дава обещание на собствен другар да се снима с 10-годишно момче след мача. Срещата на " Стамфорд бридж " се разви трагично, като приключи 1:1 и " Челси " отпадна поради гол на непознат терен.

Сините имаха четири искания за дузпа, а след срещата Дрогба се нахвърли върху рефера Том Хенинг Йовребьо.

" Тогава отхвърлих, тъй като бях доста сърдит от всички решения на съдията, само че в този момент мога да извърша моя дълг към Килиан ", добави някогашният футболист.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР