Това е жалък сайт на много главни улици в Обединеното

...
Това е жалък сайт на много главни улици в Обединеното
Коментари Харесай

`Никога не съм знаел, че Wimpy е толкова емблематичен, докато не го опитах за първи път - побеждава McDonald`s`

Това е презрян уебсайт на доста основни улици в Обединеното кралство като редица дългогодишни самостоятелни магазини и заведенията за хранене са изчезнали, както и известни марки като Debenhams, Comet, BHS и Woolworths - само че старомодната верига за бързо хранене Wimpy ги е оживяла.

Въпреки че Wimpy се възприема като нещо като английска институция, тя в действителност произлиза от Блумингтън, Индиана в Съединени американски щати, като самото име идва от героя J Wellington Wimpy в анимационната лента на Попай от 30-те години.

Първият клон в Обединеното кралство започва в Лондон през 1954 година и чества своя 70-ти рожден ден на 1 май. В своя пик веригата за бургери има повече от 500 клона. Оттогава редица вериги за жалост са затворени, само че 61 заведения за хранене остават отворени, в това число в Есекс, Лондон, Бъкингамшир, Девън, Дорсет и Йоркшир.

Репортерът на Mirror Луси Маршал, която живее в Лийдс, беше шокирана да научава, че е предходна около Wimpy, един от единствено двата останали в целия Йоркшир, в родни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР