Линията електрически автомобили GAC Aion ще бъде допълнена от кросоувъра

...
Линията електрически автомобили GAC Aion ще бъде допълнена от кросоувъра
Коментари Харесай

Китайският GAC показа електрически кросоувър в стила на Tesla Model X

Линията електрически коли GAC Aion ще бъде допълнена от кросоувъра Hyper HT. Новостта се отличава със моден дизайн и необикновена задна врата. В предната част на GAC Aion Hyper HT има капковидни фарове, а под тях има - два въздухозаборника.

Отзад са инсталирани тесни светлини, които са комбинирани в един блок. Основната характерност на новостта е задната врата, която се отваря нагоре, както в Tesla Model X. що се отнася до размелите на GAC Aion Hyper HT, то се са:

дължина - 4 935 мм;
широчина - 1 920 мм;
височина - 1 700 мм;
междуосие - 2 935 мм.
Електрическият кросоувър е оборудван с 19-цолови джанти начело и 20-цолови откъм гърба. Предвидени са още панорамен покрив и камери на предните калници. Интериорът разполага с плосък волан, огромен екран на информационно-развлекателната система и плътно арматурно табло.

Списъкът с съоръжение включва усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера. GAC Aion Hyper HT е оборудван с електрически мотор с мощ 335 к.с. и 430 Нм въртящ миг. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще лишава 5.8 секундиь пробегът с едно зареждане ще е до 600 км. Цената и датата на стартиране на кросоувъра на пазара не са известни./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР