Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нашата личност.

...
Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нашата личност.
Коментари Харесай

Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нас

Линиите по ръцете ни издават неподозирани качества за нашата персона. Една от най-интересните линии на дланта ни е по този начин наречената линия на сърцето, която разказва прочувствените прекарвания на човек и неговото държание на любовния фронт. Къде се намира линията на сърцето? Обикновено тази ивичка стартира от края на дланта (под основата на най-малкия пръст) и продължава в посока междинния пръст и показалеца. Но не при всички хора приключва на едно и също място.

Ако линията на сърцето стига тъкмо до показалеца, това постоянно приказва за изискващ и даже малко тираничен човек, който се цели към високи резултати във всяка една сфера. Той не се задоволява с посредствени резултати, по тази причина и изисква най-хубавото освен от другите, само че и от себе си. Ако линията на сърцето е относително къса и съставлява права линия, това подсказва, че нейният собственик е затулен и рядко показва същинските си страсти. За да покаже какво в действителност усеща, той би трябвало да има цялостно доверие на някого.

Хората, при които линията на сърцето въпреки всичко стига до точка, ситуирана сред палеца и показалеца, се смятат за спокойни и уравновесени. Те са приветливи, откровени и естествени. Държат на другарските и сантименталните си връзки. В тяхно име са подготвени да вършат взаимни отстъпки. С това обаче изненадите на линията на сърцето не завършват. Сега приближете двете си длани и вижте в галерията нагоре кое изображение дава отговор на позицията на вашите събрани линии на сърцето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР