Линейката, чийто гуми бяха нарязани от колоездач вчера, е била

...
Линейката, чийто гуми бяха нарязани от колоездач вчера, е била
Коментари Харесай

Линейката с нарязаните гуми била извън строя четири часа

Линейката, чийто гуми бяха нарязани от колоездач през вчерашния ден, е била над 4 час отвън строя, в които не е можела да оказва помощ на други нуждаещи се хора. Това уточни доктор Делян Георгиев, завеждащ промяна в Бърза помощ във връзка нападателната демонстрация от преди ден, когато велосипедист спука гумите на колата, тъй като е спряла върху велоалея.

Той разяснява, че всеки екип е жизненоважен за София, а това не е бил просто автомобил, спрял погрешно.
Велосипедист нарязал гумите на кола за спешна помощ в София Колата на Спешна помощ спряла на велоалея, с цел да се отзове на незабавен случай
" За страдание не е първи случай за нашия център. Това е груба, арогантна демонстрация. Веднъж екипът ни е изваден от строя за дълго време до премахване на материалните вреди, по-късно се слага в риск животът на пациента. Слава богу положението на пациента беше обратимо, само че в случай че трябваше да го транспортираме до болница обстановката се усложнява ", изясни Георгиев.

Всички в Спешния център са били потресени. „ Няма пояснения за това. Това е въпрос на образование и нрав. Това е необяснимо, кола за спешна помощ е това за Бога, не автомобил в нарушаване. Имаме право да стопираме покрай адреса, с цел да спасим човешки живот”, уточни той.

По думите му би желал да разбере претекстовете на колоездача да спука гумите на колата за спешна помощ, само че на този стадий още няма хванат причинител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР