Линч за отрепката Георги Николаев и за съдийката Татяна Коева,

...
Линч за отрепката Георги Николаев и за съдийката Татяна Коева,
Коментари Харесай

Ексклузивно в kliuki.bg! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно

Линч за отрепката Георги Николаев и за съдийката Татяна Коева, пуснала го на независимост. Граждани се събират на митинг пред правосъдната палата на 31 юли.

 

Старозагорският урод Георги Николаев, който съдии и прокурори пуснаха на независимост, е клал 18-годишната си другарка с макетен нож като животно. В редакцията ни дойдоха фрагменти, които могат да провокират инфаркт и у най-закоравелия патоанатом.

 

Снимките са направени в болничното заведение от майката на клетото момиче. С тях озлочестената жена желае да покаже какво съставлява “леката телесна щета ”, открита от окръжната съдийка Татяна Гьонева Коева. Предупреждаваме, че фотосите не са за хора със слаба душeвност.

 

Те демонстрират с изключение на 400-те шева и два ужасяващи, касапски  разреза по 40 см. Дълбоки до кокал, раздрали тъкани, артерии и сухожилия. Една тежка рана по крайници и още една по ръката на жертвата. И още безчет 15-сантиметрови разрязвания по краката, ръцете и гърдите със същата дълбочина. “Счупен нос. Парчета плът. И кръв. Много кръв ”, не сдържа сълзите си майката на момичето.

 

Докато лекари и доброволци се борят за живота на закланата като добиче млада жена, изчадието Георги Николов джитка на независимост в града на липите, с помощта на незаконния сговор сред правосъдния доктор,  прокурора Дичо Атанасов и арбитър Татяна Коева. От фотосите те са видели ЛЕКА ТЕЛЕСНА щета (равносилна на ощипване) и съгласно тях няма потребност лицето Георги Николаев да бъде арестувано за непрекъснато.

 

И по този начин психото е на независимост, написа ядосан четец във фейсбук. В поддръжка на осакатеното момиче, в понеделник жители стягат митинг пред правосъдната палата с искане за обществен линч и непрекъснат затвор за садиста, както и оставка на корумпираните и некадърни магистрати.

Тагове: Стара Загора изверг Георги Николаев Татяна Гьонева Коева Дичо Атанасов съдия Татяна Коева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР