Лимонът е онзи плод, който освен че присъства на трапезата

...
Лимонът е онзи плод, който освен че присъства на трапезата
Коментари Харесай

Почистете и освежете дома си с лимон

Лимонът е оня плод, който като се изключи че участва на трапезата ни заради високото си наличие на витамин Ц, съумява и да се оправи с почистването на дома.
Неговите приложения са десетки и ние сме решили да споделим част от тях, тъй че да сме ви оптимално потребни.

С него ще почистите текстила, ще освежите въздуха, ще премахнете мазнините и какво ли не още. Звучи удивително, само че това е самата истина.
Приложения на киселия цитрус:
Освежава прахосмукачката
Знаете, че след усърдната работа на прахосмукачката се разнася един противен аромат във всяко едно от пространствата. Това обаче елементарно може да се промени, откакто поставите няколко капки лимоново масло непосредствено в контейнера или в торбичката, до момента в който я почиствате или сменяте. Сами ще се изненадате от позитивната смяна.
 Поставете лимон до леглото си и ще се случат чудеса Поставете лимон до леглото си и ще се случат чудеса
Всички знаем, че лимоните са потребни поради високото им наличие на витамин C. Оказва се обаче, че те могат да ни окажат благотворно...
Премахнете петната от изпотяване
През лятото нормално носим светли облекла. Белите тениски разрешават да бъдат комбинирани с всевъзможни стилове и материи. Те са универсални и по тази причина са част от дрешника ни. Какво обаче се случва, когато видим тези жълти петна под мишниците?

Почти сме подготвени да ги захвърлим настрани и в никакъв случай повече да не ги облечем. Не го правете. И за това има решение!
Смесете равни количества прясно изцеден лимонен сок и вода. Потъркайте усърдно засегнатите сектори, а в случай че дрехата е чисто бяла, бихте могли да я оставите на слънце, до момента в който изсъхне. Гарантираме ви блестящи резултати!
 За какво да използваме лимоновите кори За какво да използваме лимоновите кори
Наясно ли сте с това, че в кората на лимоните се съдържат надалеч повече витамини, в сравнение с във вътрешността? За предпочитане е обаче ви...
Почиства микровълнови фурни
Почистването на тази електротехника изрично не е измежду обичаните занимания на нито една стопанка. Освен, че е трудоемко, бива обвързано с потребление на нападателни препарати, които разнасят тежки миризми след себе си.
Винаги можете да действате рационално, доверявайки се на познатия цитрус. От вас се изисква да смесете в купа няколко лъжици лимонен сок и половин чаша вода. Включете фурната на висока степен за 5 – 10 минути.
Парата ще спомогне за лесното разчистване на мазнините и остатъците от храна. Забършете с забрадка и се насладете на изтънчено чистия апарат.
Освен, че лимоните са превъзходен плод, с помощта на който си подготвяме лимонада, те са и положителни помощници в семейството!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР