Лили-Роуз Деп и 070 Shake официално са заедно. Миналата седмица

...
Лили-Роуз Деп и 070 Shake официално са заедно. Миналата седмица
Коментари Харесай

Лили-Роуз Деп потвърди връзката си с рапъра 070 Shake

Лили-Роуз Деп и 070 Shake публично са дружно. Миналата седмица на 12-и май (петък) новоизгрялата актриса показа кадър с новата й обич. На него дъщерята на Джони Деп театралничи с рапъра 070 Shake, чието същинско име е Даниел Балбуена. Двамата са дружно от 4 месеца, стана ясно от коментар под фотографията.

Потвърждението на романса идва месеци, откакто двойката бе видяна да се гушка по време на Седмицата на модата в Париж през февруари. 

Годината се обрисува вълнуваща за Деп, която ще взе участие в сериала на HBO " The Idol " дружно с The Weeknd. В сериала тя ще играе поп звездата Джоселин, за която Деп споделя, че е въодушевена от поп дивите от предишното. " Разбира се, че съм почитател на Бритни [Спиърс]! " - споделя лицето на " Шанел " пред списание W за звездите, към които се стреми по време на прослушването си за сериала. " Кой не обича Бритни? Но също по този начин си мислех за Бионсе, Марая [Кери] и за всяка голяма поп звезда на нашето време. Исках Джоселин да е от вида дами, които могат да преобладават в стаята, някой, който в никакъв случай не се тормози да свети. "

Предстои да забележим Сузана Сон, Рейчъл Сенот, Трой Сиван, Дан Леви, Майк Дийн, Моузес Съмни, Да`Вайн Джой Рандолф, Ханк Азария, Джени от BLACKPINK и други във кино лентата, който излиза на 4 юни по Max (преди това HBO Max), осведоми Billboard.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР