Лили Иванова винаги е бил безупречна в стила си, но

...
Лили Иванова винаги е бил безупречна в стила си, но
Коментари Харесай

Защо Лили Иванова облече суитшърт?

Лили Иванова постоянно е бил безупречна в стила си, само че още веднъж съумя да прикове вниманието върху себе си, като се появи в нюзфийда ни в обществените мрежи и получи своите заслужени лайкове. Направи го семпло и елегантно с помощта на един, на който написа „ Кристал “. Сигурни сме, че всички трескво към този момент търсят от кое място могат да се снабдят с подобен.

Оказа се, че „ Кристал “ е новият градски бранд, зад който стоят Мартен Роберто, който познаваме повече като индивида зад диджей пулта, и Никола Владимиров, един от създателите на сноуборд списанието Whiteroom и част от екипите на магазини Contrabanda, Foot Court и марката за облекла Brocode Wear. А с появяването на Лили Иванова, облечена в модели от тяхната сбирка, сигурно съумяха да провокират и нашия интерес.

ДНК-то на марката, която двамата основават, е в представянето на облекла, които не се преценяват с пазара и желанията на „ бързата мода “, а по-скоро са симбиоза сред махленски жанр и типичен градски силуети. Мартен и Никола стоят зад всичко в целия индустриален развой – избора на материи, кройки, тегел и щемпел.

А името ли? Да, „ Кристал “ идва от емблематичната локация в София –, едно от обичаните ни места в града. А концепцията за марката се ражда през лятото на 2017-а сред тези двама другари, споделящи общи ползи и усети. Моделите им може да видите.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР