Лили Иванова се оказа забъркана във фалшива реклама на таблетки

...
Лили Иванова се оказа забъркана във фалшива реклама на таблетки
Коментари Харесай

Забъркаха Лили във фалшива реклама на хапчета за отслабване - slava.bg

Лили Иванова се оказа забъркана във подправена реклама на таблетки за намаляване. Певицата се оказа рекламно лице на сякаш билкови таблетки за плосък корем, а даже не знае за това.

Пътищата на подправената реклама водят към уеб сайтове, основани в Русия. Това евентуално изяснява и за какво певицата има плосък корем, а не стомах, както е българският израз.

Обичайно, рекламите са на компании, които са отвън Русия, само че основателите на подправените артикули постоянно превеждат текстовете си на няколко езика, което поражда и това изгубване в превода.

Справка на страниците на въпросния артикул демонстрира, че там към този момент рекламата с Лили е свалена, написа „ Телеграф”. Продуктът обаче е бил хранителна добавка, като цената на една кутия е била 59 лева и то понижена на половина.

Според описания състав, продуктът съдържал пикантен червен пипер, зелен чай, кофеин, хром и ел карнитин, които освен Лили може да си набави на доста по-ниска цена.

Самата певица в никакъв случай не е говорила за диети или хранителни добавки. Примата постоянно е признавала, че стройната й фигура е резултат от непоколебим режим, който съблюдава от десетилетия.

Тя управлява всяка хапка и прави поредност от извършения за кръста, корема и краката. А най-любопитното е, че в никакъв случай не е приемала сходни добавки, нито е рекламирала такива. Но в уеб страниците, където продуктът се популяризира, даже предизвестяват, че би трябвало да се внимава за техни имитации.

Лили е следващата звезда, която става жертва на сходна машинация. В последните години за сходни реклами бяха употребявани звезди като Преслава, Йорданка Христова, Миро, Мария Силвестър и даже Миглена Ангелова.

Във Facebook е все по-лесно да се пускат сходни подправени реклами, стига да са платени. Неслучайно доста звезди реалокираха профилите си в други обществени платформи поради сходни издевателства върху тях.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР