ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Рори Макилрой е подал молба за

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Рори Макилрой е подал молба за
Коментари Харесай

Рори Макилрой подава молба за развод със съпругата си, в която живеят 7 години. Двамата имат 3-годишна дъщеря

ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Рори Макилрой е подал молба за бракоразвод след седем години брак, съгласно правосъдните регистри в окръг Палм Бийч, Флорида, което се случва зашеметяващо развиване в PGA Championship.

Макилрой и брачната половинка му, Ерика Стол, имаха среща с разкази по време на Ryder Cup през 2012 година, започнаха да се срещат две години по-късно и се ожениха през 2017 година Те имат една щерка, Попи, жанр. през септември 2020 година

TMZ първо заяви за подаването, което беше направено в понеделник. Нямаше налични документи незабавно от петицията за анулиране на брака.

Адвокатът на Макилрой беше посочен като Томас Сасър, същият юрист, който представляваше Тайгър Уудс, когато брачната половинка му се разведе с него през 2010 година

„ Комуникационният екип на Рори Макилрой удостовери през днешния ден, че е подаден бракоразвод. Те подчертаха желанието на Рори да подсигурява, че този сложен миг е допустимо най-уважителен и другарски “, се споделя в изказване на мениджъра му Шон О’Флахърти.

Той сподели, че няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР