Лигата за развитие на НБА, която в момента носи наименованието

...
Лигата за развитие на НБА, която в момента носи наименованието
Коментари Харесай

Революционен ход в Лигата за развитие на НБА

Лигата за развиване на НБА, която сега носи наименованието G League заради спонсорски аргументи, ще направи опит, обвързван с наказателните удари през сезон 2019/2020. От управлението публично оповестиха новото си желание, обвързвано с това какъв брой шута от линията ще извършва даден състезател.

Новото предписание гласи, че един углавен удар ще носи надлежно една, две или три точки, според от това по какъв начин е бил фаулиран даден състезател съгласно разпоредбите на НБА и дали е трябвало да извърши една, две или три стрелби, в сходство със общоприетите правила. Експерименталната концепция обаче няма да важи в последните две минути на последната четвърт, както и през цялото времетраене на продълженията.
Със започването на новия сезон в НБА публично ще употребяват предписание, съгласно което треньорите ще могат да оспорват по едно съдийско решение на мач - ход, който в началото бе пробван точно в Лигата за развиване през сезон 2014/2015.

Сезон 2019/2020 ще бъде най-мащабният в историята на дъщерната лига на Асоциацията, като в него присъединяване ще вземат рекордните 28 тима. Официалните мачове стартират на 8 ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР