Lifestream е пърформанс за дигиталното споделяне на недигитални неща. Едно

...
Lifestream е пърформанс за дигиталното споделяне на недигитални неща. Едно
Коментари Харесай

За първи път у нас безплатен сетивен онлайн пърформанс

" Lifestream " е пърформанс за цифровото шерване на недигитални неща. Едно прекарване за възможното/невъзможно допиране. И за какво: " в море от информация. давиш се от тишината "
Сетивен онлайн пърформанс на Георги Налджиев. Създаден в съдействие с Габриела Петрова, Милена Станойевич, Елиян Аройо и артистичния екип на Inner Theater Company. Музика: Елиян Аройо
Георги Налджиев развива своя артистичен и лиричен език посредством дългогодишния си опит в киното, отворените пространства на актуалния спектакъл, пърформанс и образните изкуства. Артист, чиято работа подчертава върху интереса и любознанието му към човешката природа.
Участието ви в пърформанса е гратис, само че с авансово записване за приемане на линк за достъп.
Последни дати и часове на осъществяване:
19 часа; 21.12.2020г.
19 часа; 22.12.2020г.
Моля, изберете дата във формата:
Място на осъществяване: онлайн платформата Zoom.
На посочените от вас контакти ще получите линк за достъп и указания.
Артистът ще остане за диалог и полемика с публиката след края на пърформанса.
" Lifestream " е първият от пет пърформанса - всеки, отдаден на едно от сетивата - усещане, зрение, подушване, усет и аромат. Започваме с докосването, а през идващите месеци - януари, март, април и май, ще имате опция да се потопите в света на останалите четири. Като за всеки ще получите спомагателна информация в настрана събитие.
Пърформънсите са част от план " Сетивни и имерсивни театрални практики в цифров подтекст " на Inner Theater Company. С финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура ", Програма " Публики " 2020г и медийното партньорство на Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР