Лидл България сваля трайно цените на близо 150 продукта. Намаленията

...
Лидл България сваля трайно цените на близо 150 продукта. Намаленията
Коментари Харесай

От Лидл България съобщиха най-чаканата новина, дано не е за кратко

" Лидл България " смъква трайно цените на близо 150 продукта. Намаленията варират сред 3 и 30% и включват съществени храни като масло, сирене, кашкавал, кисело мляко, яйца, разнообразни консерви, както и нехранителни артикули като козметика, перилни препарати и други.

" Започнахме поетапно да понижаваме цените на редица артикули още през май и ще продължим. Сред аргументите за това са усмиряване на инфлационните процеси, което към този момент видяхме в страните от Западна Европа, а към този момент се усеща и в България, спадът в цените на някои първични материали и като цяло на доставните цени на продуктите. По този метод още един път изпълняваме уговорката си към нашите консуматори да бъдем веригата, която предлага едни от най-изгодните цени на пазара, без това да става за сметка на качеството “, сподели Драгомир Илиев, шеф " Стоково доставяне и маркетинг “ на " Лидл България ".

Намаленията на цените засягат артикули както от лични за веригата марки, по този начин и на други търговски марки. Това е следващата опция за бюджетно извършване на покупки, която компанията дава на потребителите, наред с разнообразните промоции и специфични предложения, които предлага ежеседмично.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР