Лидерката на БСП Корнелия Нинова е вкарала стари червени муцуни

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова е вкарала стари червени муцуни
Коментари Харесай

ПРОМЯНА ЛИ?! Стари червени муцуни редят политиките на кабинета на харвардските аферисти

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е вкарала остарели червени муцуни с мрачни биографии, оставили кошмарни мемоари у българите от пребиваването си във властта, в тъй наречените работни групи, чиито съвещания проведоха двамата харвардски аферисти Асен Василев и Кирил Петков. Самите срещи се водят под претекст за намиране консенсус за политиките на постоянното държавно управление, което Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България ще се мъчат да сформират.

Това откри ПИК след бърз обзор на аленото наличие в тях.

В групата, която договаря за стопанската система да вземем за пример са двама прастари познайници от столетницата - Румен Гечев и Петър Кънев . Това е същият печално прочут Румен Гечев , който беше министър на стопанската система и вицепремиер по времето на Жан Виденов, чието ръководство завърши с цялостна интернационална изолираност на България, зърнена рецесия, всеобщи банкрути на банките, пагубно обедняване на българите, палеж на Народното събрание, 24-дневна национална стачка и рухване на опозорения и нежелателен от никого кабинет.
свързани новини51125преди 6 часа204161на 24.11.2021
Макар и да не е фиктивен член на Българска социалистическа партия, Петър Кънев пък е безконечната Амбър на столетницата парламенти наред, човек, който по парцели надвишава благосъстоянието на имотния крал Бойко Рашков, макар че за разлика от служебния вътрешен министър, той има частен бизнес и е акционер в няколко сдружения. Последно Кънев лапна посредством печатницата си " Демакс " произвеждането на половината от хартиените бюлетини, чието разработване потъна в шумотевицата към скандалните машини на " Сиела Норма ".

Още по-катастрофално е ситуацията с екологията, където един до друг със скандалния Борислав Сандов от ДеБъ се подвизава дваж по-скандалният Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия.
свързани новини109867на 10.02.2021
Омразната на цяла Монтана и района алена личност към този момент избори наред е лидер на листата на столетницата там, макар острата опозиция на локалните социалисти. Причината е, че Костадинов е архитект на водния цикъл в Монтана и основен съветник на осъществяването му, водопроводните тръби се поставят в пръст, богата на арсен, взета от хвостохранилището на мината в Чипровци и градът до ден сегашен продължава да се трови.

Любимецът на Нинова на два пъти е и зам.-министър на екологията в държавните управления на Сергей Станишев и Пламен Орешарски. Черешката на тортата в биографията му обаче са орташките му компании със забегналия хазартен необут с 19 обвинявания Васил Божков, който оглавява листата " Магнитски ".

По екологичните тематики Българска социалистическа партия е проводила и извънредно противоречивия собствен някогашен, само че неизменим народен представител Явор Божанков . Истината е, че неговите изцепки в региона на екологията са в изострен спор на ползи с активността му, защото той е ръководител на Асоциацията за рециклирана промишленост. Освен това започва политическата си кариера като млада вяра на ДСБ, представяна обществено от тогавашния водач на Костовата партия Раден Кънев. Божанков е извънредно необичан в Българска социалистическа партия и поради партийното клеветничество, в което пламенно и подмолно взе участие.

Черешката на алената торта, несъмнено, е присъединяване на двама знакови социалисти в диалозите за бъдещето на енергетиката. Това са Таско Ерменков и Румен Овчаров.

Овчаров се снабди с най-печалната популярност на ръководство през годините, само че се счита за неизменим гуру на настоящия водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той е министър на енергетиката и в държавното управление на Жан Виденов, и в държавното управление на Сергей Станишев, откъдето обаче беше изпъден дружно с Нинова след гръмък корупционен скандал. Причината е опитът за скритата приватизация на " Булгартабак ".

Името му изплува и в извънредно дискредитиращ подтекст и в писмото на задържания началник на Топлофикация - София Валентин Димитров, по-известен като Вальо Топлото, поради източване на сдружението, в чиято администрация Овчаров има свои хора. Вальо Топлото го назовава Р. Овч., което трайно се лепна за името на Овчаров.

Освен това Овчаров беше наказан на 2 години условно поради нанесени вреди на „ Мини Бобов дол “ в размер на съвсем 2.66 млн. лева Както и лишен от правото да заема държавна служба за 3 години и да упражнява активност, обвързвана с бранене и ръководство на непознато имущество по същите аргументи.

Предаността на Овчаров към Нинова е обвързвана само с желанието му да уреди щерката си, която работи във външния отдел на " Позитано " 20, за народен представител. Това обаче може да се осъществя само, в случай че тя стане лидер на листа, което към този момент наподобява невероятно, изключително в София.

Таско Ерменков пък развива енергийната си пристрастност по време на държавните управления на Жан Виденов и Симеон Скаскобургготски, когато оглавява структури със сходна активност. Но той така и ще си остане в аналите - като чиновник на военното разузнаване с псевдоним Радулов. По време на диалозите в групите на Петков и Василев той и Овчаров обаче смотават под килима разискването на бъдещето на АЕЦ " Белене ", с цел да " има единодушие ".

По въпросите на районната политика Нинова е проводила в работната група двама селски кметове, които може да минат и за градски. Това ясно демонстрира, че под районна политика не се схваща европейското разбиране, което включва визионерски метод за кохезионната политика и остракирането й от страна на много страни членки на Европейски Съюз, а градинки, чешмички и пешеходни пътеки.

Тъй или другояче по тези тематики там разсъждава кметът на Гоце Делчев Владимир Москов , който също е любим на Нинова и в един миг даже я заместваше отпред на партията, до момента в който тя водеше предизборната си акция за лидерския пост, както и кметът на Мездра Иван Аспарухов , против който се водят 13 каузи.

В групата работната група в бранш " Труд и обществени грижи " Нинова изпрати също прочут остарял кадър - някогашната обществена министърка Емилия Масларова. Същата Масларова, министърката от държавното управление на…Димитър Попов! Да бе, приказвам за 1991 година После депутатка на Жан, след това министърка в Тройната коалиция със Сергей и Местан. Съдиха я години наред, а доведеният й наследник Иво Масларов е търсен от Интерпол за убийството на брокерката Станка Марангозова.

Ето по какъв начин и с кого Кирил Петков и Асен Василев " не престават смяната "., ясно е и каква е тази смяна - потайни уйдурми и грозно задкулисие на харвардските измамници със старите муцин на Българска социалистическа партия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР