Лидерката на БСП Корнелия Нинова е разпространила позиция на Изпълнителното

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова е разпространила позиция на Изпълнителното
Коментари Харесай

Корнелия Нинова си измисля заседание на ИБ на БСП в отговор на Кирил Петков. Дипломатическа болест ли е новата зараза на лидерката с COVID-19?

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е популяризирала позиция на Изпълнителното бюро на партията, че никой от столетницата не води диалози с оскандаления политик Кирил Петков за общи дейности, без въпросното Изпълнително бюро да е провеждало съвещание.

Това оповестиха пред ПИК чудесно осведомени източници от " Позитано " 20.

Позицията на ИБ на Българска социалистическа партия, че в случай че някой договаря с Киро Канадеца от тяхно име, би трябвало да знае, че " не е упълномощаван за това " е с дата 16 октомври, т.е., през днешния ден.

ИБ на алената партия обаче не се е събирало в сряда, тъй че няма по какъв начин да е гласувало такава позиция, обясниха социалисти пред ПИК. От четвъртък насам пък Нинова е карантинирана поради наново заболяване от ковид и такива съвещания не е имало.
свързани новини52078на 14.10.202130428преди 3 часа
Кой от двамата лъже - Нинова или Петков, не е ясно.

Злите езици от централата на Българска социалистическа партия обаче настояват, че новото заразяване на Нинова с COVID-19 е по-скоро дипломатическа болест, с цел да се дръпне от дейната предизборна акция.

Причината била неналичието на пари за нейното осъществяване, които желаят от всички структури в страната. Както и тактиката на новия сив кардинал на " Позитано " 20 и някогашен началник на кабинета на Румен Радев - Калоян Методиев, съгласно която партията вървяла нагоре в социологическите изследвания и освен това състояние било по-добре Нинова да не се излага на показ и да не влиза в открити индиректни или директни диспути с никого.

Когато първият път се болести с ковид, Нинова се лекува при обругаваните от нея лекари във Военна болница, а по-късно популяризира фотоси, на които твърди, че е тя в ролята на санитарка-доброволка в отделението. И тогава, и в този момент новините за болестта й идват от нейния Facebook. Заради защитното облекло, с което е облечена обаче въобще не може да се каже кой тъкмо е на фотографията.

При всички случаи обаче те са безапелационни, че съвещание на ИБ на Българска социалистическа партия, на което да е гласувана такава позиция за Кирил Петков с уточнението, че " ние сме отворени за разговор, само че след изборите и по правила, кардинално и обществено ", не се е провеждало. И лидерката още веднъж своеволно и еднолично взема решения на груповия орган, поради което доста социалисти и цели структури се отдръпнаха от идните избори на 14 ноември и даже отхвърлиха да влязат в алените листи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР