Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса от

...
Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса от
Коментари Харесай

Лидерите на ЕС ще вечерят на маса от картон в София

Лидерите на Европейски Съюз довечера ще вечерят на маса от рециклиран картон. Материалът, от който е направена масата, се назовава „ риборд “ и е изработен от рециклиран картон. Той е извънредно лек, само че доста здрав.

Масата е основана особено за тази среща и е водоустойчива. Неформалната вечеря ще се организира в зала „ Джон Атанасов “ на „ София Тех Парк “, в навечерието на огромната Среща на върха на 17 май и на нея ще участват всички 28 водачи на страните членки на Европейски Съюз.

Вечерята е проведена по покана на Доналд Туск, а хазаин е министър-председателят на България Бойко Борисов.

Идеята е след вечерята масата да се нареже и да се рамкира плоскостта пред всеки водач, на мястото на което е седял. На тези плоскости всеки един от участниците във вечерята ще напише обръщение ,

а скоро по-късно всички плоскости ще бъдат изложени.

До залата, в която ще се организира вечерята, в обособено помещение ще има 3D мапинг шоу за европейските водачи, в което са включени експозиции на български художници.

Храната, която европейските водачи ще употребяват, е създадена в България, като множеството употребявани артикули са био. Има български трюфели, разнообразни типове сирена, лютеница, пушени чушки.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР