Лидерът във временното класиране в английската Висшата лига Ливърпул ще

...
Лидерът във временното класиране в английската Висшата лига Ливърпул ще
Коментари Харесай

Ливърпул ще играе срещу Спарта Прага, Байер Леверкузен изтегли Карабах за осминафиналите на Лига Европа

Лидерът във краткотрайното класиране в британската Висшата лига Ливърпул ще има за противник чешкия Спарта Прага на осминафиналите в шампионата Лига Европа дефинира жребият, изтеглен в Нион, Швейцария.

Трикратният победител в конкуренцията Ливърпул ще бъде хазаин в реванша, както и останалите спечелили в своите групи, които бяха разпределени против миналите през плейофите осем състава.

Шампионът от Лигата на конференциите от предишния сезон и полуфиналист в Лига Европа от 2022 година Уест Хям (Англия) ще се изправи против немския Фрайбург.

Победителят в шампионата от 2021 година Виляреал (Испания) ще играе против френския Олимпик Марсилия, а за италианския Рома следва да премери сили с британския Брайтън.

Финалистът от 2008-а и 2022 година Рейнджърс (Шотландия) чака мачове против Бенфика (Португалия), а другият португалски отбор, който се класира за осминафиналите Спортинг Лисабон ще се изправи против Аталанта (Италия).

Другият италиански отбор - Милан изтегли за съперник чешкият Славия Прага, а първият тим от Азербайджан, който доближава до осминафиналите в Лига Европа - Карабах, ще играе против водача в Бундеслигата Байер Леверкузен.

Мачовете ще се играят на 7 и 14 март, а финалът на Лига Европа тази година ще се организира на 22 май в Дъблин, Република Ирландия.

Пълен чоп за осминафиналите на шампионата Лига Европа :

Спарта Прага (Чехия) - Ливърпул (Англия)
Олимпик Марсилия (Франция) - Виляреал (Испания)
Рома (Италия) - Брайтън (Англия)
Бенфика (Португалия) - Рейнджърс (Шотландия)
Фрайбург (Германия) - Уест Хям (Англия
Спортинг Лисабон (Португалия) - Аталанта (Италия)
Милан (Италия) - Славия Прага (Чехия)
Карабах (Азербайджан) - Байер Леверкузен (Германия)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР