Лидерът в Югозападната Трета лига - ЦСКА 1948 бра доста

...
Лидерът в Югозападната Трета лига - ЦСКА 1948 бра доста
Коментари Харесай

Котев донесе измъчен успех на ЦСКА 1948 в Ихтиман

Лидерът в Югозападната Трета лига - ЦСКА 1948 бра много кахъри и съумя да пречупи отличния отбор на Ботев Ихтиман в мач от 20-ия кръг на шампионата.

В 89-ата минута на срещата жокер за гостите се оказа Кирил Котев, който се оказа самичък в наказателното поле и с глава матира вратаря на домакините.

През първата част на два пъти домакините от Ботев можеха да открият резултата, само че атакуващите футболисти на ихтиманския отбор не сполучиха да матират Емил Михайлов.

През първите 45-минути играчите на Валентин Илиев не проведоха нито една смислена офанзива и имаха единствено едно състояние, което пристигна след неточност на домакинската защита, само че Таушанов го пропиля.

В 60-ата минута Гущеров нацели левия непряк дирек, откакто се озова самичък против вратаря. Пет минути по-късно още веднъж той изпусна очи в очи с Дяков. Към края на дуела и Павлов можеше да вкара с глава след центриране от корнер. Ботев през тази втора част игра повече от сърцато, сътвори и две чисти положения пред съперниковата врата, само че не се разписа.

Домакините съвсем се приближиха до точката, която щеше да е изцяло заслужена, само че Котев се оказа на точното място и донесе триумфа на столичани.

Така водачът в групата резервира преднината си от 5 точки на върха пред Хебър, който завоюва гостуването си на Миньор Перник с 2:1.

Домакините не престават битката си за оцеляване като в идната седмица ще гостуват поредно на Хебър в Пазарджик и Миньор в Перник. ЦСКА 1948 одобряват Свобода Пещера и гостуват на Рилски състезател Самоков.

Ботев Ихтиман - ЦСКА 1948 0:1

0:1 Кирил Котев 89

Ботев Ихтиман: 1. Дяков, 13. Желязков, 19. Савич, 17. Кацаров, 4. Гурков, 6. Илиев, 8. Танев, 7. Божилов, 23. Петров, 10. Бахъров, 9. Недялков

ЦСКА 1948: 33. Михайлов, 39. Михайлов, 6. Котев, 3. Зюмбулев, 27. Гроздин, 30. Георгиев, 10. Павлов, 17. Маринов, 77. Хаджиниколов, 20. Таушанов, 99. Гущеров

основен арбитър: Станимир Тренчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР