Лидерът в третото ниво на английския футбол Уигън изхвърли Уест

...
Лидерът в третото ниво на английския футбол Уигън изхвърли Уест
Коментари Харесай

Уил Григ изхвърли Уест Хам от ФА Къп, гонят играч на чуковете за плюене

Лидерът в третото равнище на британския футбол Уигън изхвърли Уест Хам от борбата за ФА Къп след победа с 2:0. И двата гола за домакините означи емблематичният нападател Уил Григ, който откри резултата в седмата минута, когато засече с глава центриране на Нейтън Бърн. В 62-рата минута северноирландецът удвои от дузпа, отсъдена поради игра с ръка на Бърк в миг, в който Григ се опитваше да премине около него. В този миг " чуковете " към този момент бяха в числено понижен състав, защото в 49-ата минута Артур Масюакю бе изпъден с пряк червен картон поради опита си да наплюе Ник Пауъл. Заради тази си демонстрация французинът може да отнесе наказване от шест мача.

Уил Григ към този момент има шест гола в пет мача от шампионата за Купата на Англия, а общо от началото на сезона е осъществил 14 попадения за Уигън във всички шампионати.

Уест Хам не съумя да нанесе прецизен удар във вратата на Уолтън, който има 10 чисти мрежи в последните си 15 мача. Другата неприятна вест за " чуковете " бе, че Педро Обианг получи травма в коляното и бе сменен още през първата част.

FULL TIME: Latics 2 @WestHamUtd 0!

Latics are through and @WillGrigg is on fire in the @EmiratesFACup! #wafc pic.twitter.com/AgGVXpskA6
— Wigan Athletic (@LaticsOfficial) January 27, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР