Лидерът в пътното таксуване и услуги за управление на автопарк

...
Лидерът в пътното таксуване и услуги за управление на автопарк
Коментари Харесай

TOLLPASS обявява своето партньорство с OMV/ROUTEX и представя TollPass Fuel Card

Лидерът в пътното таксуване и услуги за ръководство на автопарк " Интелигентни Трафик Системи “ създаде нова услуга за транспортния бизнес – карта за гориво TollPass Fuel Card , в партньорство с OMV/ROUTEX , със специфични условия за България и Европа.

Освен тол таксуване с едно бордово устройство TollPass EUROBOX и ръководство на автопарка в цяла Европа и шест прилежащи на България страни, превозвачите получават и карта за гориво, която обезпечава преференциални условия и дава опция да зареждат елементарно, несъмнено и безкасово в над 20 000 бензиностанции в 31 страни, част от сдружението ROUTEX , което включва OMV, ARAL, bp, Circle K Europe, En i, плюс веригите бензиностанции Avanti, Petrom, Diskont .

TollPass Fuel Card е подобаваща за транспортни компании от всеки отрасъл, без значение от типа и броя на транспортните средства – леки коли, камиони или рейсове. С нея може да се зарежда, както в границите на една страна, по този начин и при интернационалните транспорти - безвредно и безкасово единствено с една карта за гориво в цяла Европа. Онлайн платформата TollPass.bg стартира развиването си преди четири години с високотехнологично решение за заплащане на пътни такси в България, по-късно направи допустимо свободното пътешестване в Европа с един контракт и едно бордово устройство TollPass EUROBOX в сходство с Европейската инструкция за тол таксуването и непрекъснато уголемява обсега на услугите си.

Сега платформата предлага изцяло решение за транспортния бизнес – от възнаграждение на всички типове пътни такси и онлайн ръководство на автопарка и товарните транспорти в действително време до застраховки " Гражданска отговорност “, а от този месец - зареждане с горива и спомагателни услуги в 31 страни. Всички тези и други удобства за транспортния бизнес се употребяват на една платформа - TollPass , което икономисва време и разноски за администрирането им.

Всичко за тежкотоварния превоз на една онлайн платформа – това е планът, който " Интелигентни трафик системи “ реализира от 2019 година в интерес на бизнеса и който се уголемява от август с още една нова услуга. Картата за гориво дава опция за безкасово разплащане, зареждане на горива и прилагане на спомагателни услуги в цяла Европа и в България с преференциални условия.

За тежкотоварните транспорти е изключително значимо в актуалната динамична икономическа обстановка да се усъвършенстват оптимално ръководството на автопарка и административно-счетоводните процеси. Именно това е преимуществото на картата за гориво TollPass Fuel Card .

Чрез нея притежателите на автопаркове и водачите заплащат за гориво, сервизно обслужване и пътна помощ в 31 страни. Покритието на картата е в цяла Европа с бензиностанции, ситуирани на главните транспортни коридори. Управлението на картите за гориво, лимитите и транзакциите става онлайн.

TollPass Fuel Card обезпечава зареждане на гориво с обезпечено качество на преференциални цени, което е приоритет за всеки притежател на автопарк.

TollPass продължава да прибавя нови услуги в облекчение на транспортния бизнес. Клиентите на TollPass скоро ще могат да заявят тол отчитане за Словакия, Чехия, Словения и Хърватска с бордовото устройство TollPass EUROBOX .

Интелигентни трафик системи АД

" Интелигентни трафик системи “ АД е българска компания, която оперира от 2019 година и вкара електронните винетки и тол таксуване в България в партньорство с Агенция " Пътна инфраструктура “, утвърждавайки се като водач в пътното таксуване и цялостните решения за ръководство на автопаркове и интелигентни трафик решения.

OMV България

OMV навлиза на българския пазар през 1998 година, като през днешния ден има 93 търговски обекта в цялата страна. OMV е многофункционален център за услуги. Основната активност на компанията е търговията на дребно и едро с петролни артикули. Търговските обекти OMV имат лична марка заведения за хранене и магазини – VIVA. Те оферират необятна гама от артикули за ежедневна приложимост, както и прясно приготвени храни и питиета. До 2023 година OMV е вложила в България над 400 милиона лв.. В момента в обектите на OMV в страната работят към 1 400 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР