Лидерът в английската Висша лига Манчестър Сити усилено търси заместник

...
Лидерът в английската Висша лига Манчестър Сити усилено търси заместник
Коментари Харесай

Ман Сити има три имена за заместник на капитана си

Лидерът в британската Висша лига Манчестър Сити интензивно търси заместител на капитана Фернадиньо, който се чака да напусне клуба през лятото. Договорът на 35-годишният бразилец изтича и няма да бъде възобновен.

По тази причина „ жителите “ към този момент търсят футболист, който да заеме неговото място в халфовата линия.

Според „ А Bola “ в Сити са набелязали няколко футболисти за тази позиция. На първо място е халфът на Борусия Мьонхенгладбах Денис Закария. 24-гоидишният швейцарец от дълго време е в полезрението на мениджъра Хосеп Гуардиола, който има предпочитание да го вземе в състава си. Англичаните обаче са обезпокоени, че играчът е много „ трошлив “ и постоянно получава травми.

 Денис Закариа
източник: Gulliver/GettyImages

Друг футболист, който е набелязан от „ жителите “ е Сандер Берге от Шефилд Юнайтед. 23-годишният норвежец се чака да напусне „ остриетата “ през лятото, защото към този момент е съвсем несъмнено, че тимът ще изпадне в Чемпиъншип. Очаква се той да бъде продаден и то против не изключително огромна сума.

 Сандер Берге
източник: Gulliver/GettyImages

Последният набелязан от Сити състезател е Жоао Палиня от Спортинг Лисабон. 25-годишният португалец прави мощен сезон с екипа на „ лисабонските лъвове “, като има 22 мача и 1 гол от началото на акцията в локалната Примейра лига. С положителните си игри той стигна и до националния тим на Португалия, като дебютира в дуела с Азербайджан (1:0) от международните квалификации.

 Жоао Палиня
източник: Gulliver/GettyImages

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР