Звездата на Ливърпул Мохамед Салах намекна в пост в социалните

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах намекна в пост в социалните
Коментари Харесай

Край на спекулациите: Салах обяви дали остава в Ливърпул

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах загатна в пост в обществените мрежи, че ще остане в клуба, макар напускането на мениджъра Юрген Клоп. Германецът си потегля от " Анфийлд " след девет години отпред, а мястото му ще бъде заето от досегашния ментор на Фейенорд (Ротердам) Арне Слот.

Спекулациите за бъдещето на Салах се подхранват от обстоятелството, че преди всичко договорът му изтича през юни 2025-а година, а въпреки това - двамата с Клоп бяха в доста близки връзки.
 Арне Слот с чудовищна заплата в Ливърпул
Арне Слот с чудовищна заплата в Ливърпул

Ето какъв брой ще получава

Малко преди края на този сезон се появиха и спекулации, че 31-годишният египтянин може да поеме към шампионата на Саудитска Арабия.

Късно в понеделник, откакто Слот беше разгласен за нов треньор на Ливърпул, Салах изложи упоритостите на своя тим за идващия сезон и изпрати прощално известие за Клоп.

" Знаем, че трофеите са това, което се брои и ще създадем всичко допустимо това да се случи през идващия сезон ", написа Мо Салах в профилите си в обществените мрежи. " Нашите почитатели го заслужават и ние ще създадем всичко по силите си, ще се " сбием " на терена, с цел да донесем купите на " Анфийлд " още веднъж ".
 Мохамед Салах се изравни с Уейн Рууни
Мохамед Салах се изравни с Уейн Рууни

Те са единствените с 5 поредни сезона с най-малко 10 гола и 10 асистенции

След което се обърна персонално към Клоп: " Беше ужасно да споделям всички тези титли и опит с теб през последните 7 години ", добавяйки фотография с немския експерт. " Пожелавам ви шанс за в бъдеще и се надявам да се срещнем още веднъж ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР