Лидерът на ВОЛЯ Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик

...
Лидерът на ВОЛЯ Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик
Коментари Харесай

Марешки: Ако Радев обича България, да се махне от президентството

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и през днешния ден насочи рецензия към президента за политическия му коментар на връх Шипка през вчерашния ден.

Ето какво написа депутатът и зам.-председател на Народното събрание във фейсбук:

С изявлението си на връх Шипка Радев обруга този знак на българския подвиг и родолюбие. Радев дискредитира за следващ път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки личните си ползи в миг, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, взели участие преди 134 години в Шипченската епопея.

"Така за следващ път Радев сподели, че президентската институция не му е по размер. Затова, в случай че в действителност обича България – да постъпи като мъж и да подаде оставка! Ако не – да бъде освободен посредством плануванаъа в закона процедура – импийчмънт! България има потребност от съвременни, честни и мощни водачи, обединители на нацията! Такъв наложително би трябвало да бъде и президентът! Радев несъмнено не е! ", сподели още Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР