Лидерът на Величие Ивелин Михайлов направи анализ на сутрешното си

...
Лидерът на Величие Ивелин Михайлов направи анализ на сутрешното си
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов бил шофьор на компаньонки: Израснах на улицата, но никога не се омърсих

Лидерът на " Величие " Ивелин Михайлов направи разбор на утринното си присъединяване по bTV и дефинитивно удостовери информацията, че в предишното е работил като водач на компаньонки.

Във видео, оповестено на формалния му профил във Facebook, Михайлов споделя, че в предизборния спор е трябвало да вземат присъединяване парламентарно показаните обединения - ГЕРБ, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, " Възраждане ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Величие ". В последния миг той получил позвъняване, че с него ще вземат участие водачът на МЕЧ Радостин Василев и Никола Янков - лидер на листа на " Синя България ". По думите на Ивелин Михайлов това принизява " Величие " като партия под чертата за влизане в Народното събрание.

" Още на предходните избори се пробваха от bTV да ми кажат какви компромати имало против мен - тогава споделих, че съм свободен мъж и мога да бъда с 365 дами в 365 дни и не виждам за какво да обсъждаме персоналния ми живот. (...) Когато ходя на спор, не считам, че би трябвало да вършим цирк. Не сме някакви миски, които да дефилират и да ги избират по някакво развлечение. От 35 години развлечение стигнахме до това състояние ", сподели водачът на " Величие ".

По думите му е значимо дебатите да се концентрират върху хрумвания и политики, а не върху опити за компромати.

" На самия спор имаме малко време да си изкажем тезите. Аз споделям нещо и внезапно от съперника (б.а. Радостин Василев) идва въпрос дали съм бил водач на компаньонки. През 1998 година за една седмица една от работите ми е била да транспортирам компаньонки. Отказах се, не съм взел пари, не е моето нещо. Аз съм човек, който е израснал на улицата и нямам боязън от тези, които са узурпирали властта. Ако си мислите, че човек, израснал в саксия, може да се оправи с тази мафия - грешите! Израснал съм на улицата, само че в никакъв случай не съм се омърсил и не съм направил нещо неприлично ", съобщи Ивелин Михайлов.

Той дефинира въпроса на Василев като неправилен и добави, че би било неефикасно да се изяснява по сходна тематика в ефир, когато би трябвало да се приказва за съответни политики.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР