Лидерът на Възраждане пътува от страна в страна в ЕС.Той

...
Лидерът на Възраждане пътува от страна в страна в ЕС.Той
Коментари Харесай

Костадинов се възмути от проверка на летището в Ирландия, коята обаче не е в Шенген

Лидерът на " Възраждане " пътува от страна в страна в Европейски Съюз.

Той е летял от Мюнхен към страната с най-високи доходи на глава от популацията Ирландия.

Там обаче служителят на реда не се е трогнал от обстоятелството, че Костадинов идва от шенгенска страна и го е ревизирал.

Всъщност Ирландия не е част от Шенгенското пространство.

" Току що кацнах в Дъблин, Ирландия. Идвах от Мюнхен, само че ревизираха документите на всички пасажери. Казах на служителя на реда, че България е в Шенген. Отговорът му беше доста благ и изрази цялостна евроатлантическа взаимност със страната ни - I don`t care:) Иначе сме в Шенген, но различен път:) "

Под поста му следва коментар:

" Да си част от Шенген не значи, че няма на никое място за нищо да те ревизират... при нужда се ревизират жители във всяка страна - в това число и в гр. София може да Ви ревизира длъжностно лице.... безусловно ненужна провокация още веднъж... "

Костадинов отвръща:

" Шаламанова, особено за вас:

1. Проверка имаше на целия полет от София, когато кацнахме в Мюнхен. Не беше инцидентна, а си минахме през обикновено гранично гише, като всички пакистанци и пенджабци от другите полети. Мюнхен е в Германия, подсещам.

2. В Дъблин инспекцията беше още веднъж на общоприетите гишета и не беше изключителна процедура, а общоприета активност за всички, без изключение.

3. Специално питах по какъв начин е работата с границата със Северна Ирландия. Там няма никакви инспекции, това е било категорично ирландско изискване.

4. Ти, като умозаключение, не лъжете. Не стига, че лъжете, само че и го вършиме плоско и неуместно. Ето за какво не се пробвайте различен път и ще си спестите излагането.

А, и да не не помни. Не пишете повече в профила ми. Не претърпявам лъжци и измамници. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР