Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в официалната си страница показа

...
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в официалната си страница показа
Коментари Харесай

Костадин Костадинов показа своя снимка като войник

Лидерът на "Възраждане " Костадин Костадинов в формалната си страница сподели фотография от времето, когато е бил в казармата

"Замислих се тези дни, предвид на войнственото държание на Марионетния съвет, какъв брой от неговите членове са ходили в казармата? За дамите и Кирил Петков сме наясно, че не са били там - първите е ясно за какво, а втория тъй като е бил канадски жител. Другите обаче са ми забавни, и най-много зам. мин.-председателя Асен Василев.

Аз съм ефрейтор от Военновъздушни сили и служих в Противовъздушна отбрана отделение, отбраняващо Варна. Тези дни си приказвах с мои другари от казармата и ги питах какво ще вършат, в случай че ги призоват в ресурс за отбрана на Украйна.

Няма по какъв начин да споделя отговорите, тъй като ще ми блокират профила:) Като цяло желая да съветвам Марионетния съвет в дребното му оставащи дни да не прави нелепости, тъй като настроенията против американската пета колона в страната ни ескалират не с дни, а с часове. ", написа в собствен коментар под фотографията Костадин Костадинов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР