Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов сигнализира на извънредна пресконференция за

...
Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов сигнализира на извънредна пресконференция за
Коментари Харесай

Петков с оферта към Костадинов за сделка около КПКОНПИ

Лидерът на „ Възраждане” Костадин Костадинов алармира на изключителна конференция за опит за „ търговия” с техни депутати от страна на ръководещите. Той не уточни кой е търсим тримата депутати на партията му, само че добави, че са има предлагани „ разнообразни стимули”. По думите му актуалният парламент е „ достигнал дъното”.

„ Очевидно е, че актуалният парламент се е трансформирал в една сериозна проведена незаконна група, в която министър-председателят не се колебае, не се свени да приказва обществено, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините”, добави Костадинов.

По думите на водача на „ Възраждане” досегашните ръководещи са прекрачили всевъзможни граници. Нарече ги „ нарушители и национални предатели, които би трябвало да изгният в затворите”. „ Обръщаме се към Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, в случай че в някои от тези хора има грам българска съвест останала, дано да станат самостоятелни депутати, да не поддържат сегашния незаконен кабинет”, добави Костадинов.

Той съобщи, че Кирил Петков му е отправил оферта за КПКОНПИ :

„ Миналата седмица ми се наложи да проведа един подобен противен диалог с лицето Кирил Петков. Разговорът беше 15-минутен. Лицето Петков ми се обади, с цел да изиска поддръжката ни за издигането на лицето Бойко Рашков като началник на КПКОНПИ. Аз обясних няма да го подкрепим за тази служба - заради същата причина, заради която не поддържаме практиката основният прокурор да дефинира прокурорите, които ще го проверяват него. Когато попитах това, той го удари на молба и сподели, че в случай че ние подкрепим Бойко Рашков, изтъквам „ Ние ще подкрепим вашия човек за заместител на Бойко Рашков”. Става дума за Бойко Атанасов. А нещото, което ненавиждам в политиката, е изразът „ Мой човек, наш човек, ваш човек”. Дори единствено поради това нещо лицето Петков трябваше от дълго време да е влезнал в историята.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР