Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов, който миналата седмица почти влезе

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов, който миналата седмица почти влезе
Коментари Харесай

Нещата, които не знаете за семейството на Костадин Костадинов

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който предходната седмица съвсем влезе в ръкопашна битка с депутата от Политическа партия Искрен Митев, имал избухлив манталитет от дете. 43-годишният политик, родом от Варна, произлиза от средностатистическо семейство, а родителите му избират да са анонимни, въпреки синът им постоянно да е в епицентъра на абсурда, написа вестник Ретро.

За пръв той сподели татко си Тодор Костадинов през 2019 година, когато се опита да щурмува кметския пост в морската ни столица. Тогава в обява в обществените мрежи водачът на „ Възраждане “ разкри персонални детайлности за родителите си. „ Баща ми работи в корабостроителен цех. Да, баща е заварчик и аз се гордея с това. Малко хора имат вяра, че синът на мъж с специалност заварчик и жена, работеща като чистачка, може да е претендент за кмет. Това са специалностите на моите родители. Това са хората, които ме сътвориха и възпитаха в обич към българските обичаи и респект към Родината. Благодаря на татко ми и майка ми, че ми разрешиха да израсна с безсънен разум и несклоняем дух, че ме научиха, че просперитетът е в производството, че ми демонстрираха една друга прелестна Варна и България, която помня. Благодаря на родителите ми за образованието, което получих, и за това, че през днешния ден имам познания и умения. Научиха ме да имам вяра в честните съревнования, да уважавам съперниците си, да обичам народа си, да имам вяра и работя за неговото богатство. Научиха ме да различавам лъжата и да диря истината, че зад красивите картини постоянно стоят подправени обещания. Научиха ме да почитам персони, да предпочитам персони, с цел да имам късмет за по-достоен живот за мен и по-добър свят за децата ми “, откровеничи Костадинов в своята фейсбук обява.

Самият той е татко на наследник и щерка от брачната половинка си Велина, с която до неотдавна сякаш бяха разведени, само че още веднъж са дружно. Политикът постави завършек на брака си с майката на двете му деца напълно изненадващо през 2018 година, като още тогава се заприказва в медийното пространство, че е допустимо разводът им да е бил мним поради имотни покупко-продажби. Както е известно, водачите на партиите всяка година заявяват приходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, по този начин и тези на обвързваните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. Разводът на Костадинов е от март 2018 година, а година и половина по-късно жена му купува скандално безценен апартамент във Варна.

След развода Костадинов не е задължен да заявява парцела пред КПКОНПИ, тъй като към този момент няма официална връзка с някогашната си брачна половинка повече от година. В същото време обаче е упрекнат, че е купил въпросния парцел с пари от партийната дотация. През 2019 година пък Костадинов се снабди и с нова къща в първокласен затворен комплекс край Варна, която твърди, че е на заем и ще изплаща 20 години. Сега цялото му семейство населява въпросния парцел. Жената на Костадинов пък е музейна работничка. Велина е съгражданка на примата на родната сцена Лили Иванова и е родена в Кубрат. От дълги години обаче живее във Варна, откъдето е брачният партньор ѝ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР