Лидерът на Шотландската национална партия Никола Стърджън заяви, че Уестминстър

...
Лидерът на Шотландската национална партия Никола Стърджън заяви, че Уестминстър
Коментари Харесай

Изборите в Шотландия - ще има ли политическо мнозинство да се инициира референдум за независимост?

Лидерът на Шотландската национална партия Никола Стърджън съобщи, че Уестминстър няма учредения да блокира референдум за самостоятелност на Шотландия от Обединеното кралство, заяви Агенция Франс Прес.
" Просто няма никакво демократично опрощение за Борис Джонсън или за който и да било различен, който се стреми да блокира правото на шотландския народ да избира личното си бъдеще ", сподели Стърджън в речта си, съобщи БГНЕС.
 Историческа победа за английските консерватори, брутално проваляне за лейбъристите Историческа победа за английските консерватори, брутално проваляне за лейбъристите
За първи път в историята претендент от ръководещата Консервативна партия във Англия печели избори за народен парламент в град...
Според Стърджън, два дни след локалните избори, чиито резултати последователно се афишират, в делегирания парламент безспорно болшинство ще имат членовете, които поддържат независимостта от Обединеното кралство,.
" Изглежда, че няма никакво подозрение, че в шотландския парламент ще имат болшинство тези, които поддържат независимостта ", сподели Стърджън пред Sky News, откакто нейната партия наподобява води, само че няма безусловно болшинство. Това е алюзия към Партията на зелените, които също поддържат независимостта на Шотландия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР