Лидерът на се изказа от името на парламентарната група по

...
Лидерът на се изказа от името на парламентарната група по
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Корупцията е голямото зло в България


Лидерът на се изрече от името на парламентарната група по време на откриването на 48-ото Народно събрание.

„ Има такива редки дни в политическия живот на българи, в които всички управомощени от вас да чертаят пътя на страната и да се грижат за благосъстоянието на народа,се събираме на едно място. Случва се рядко. Но тук сме всички “, съобщи тя.

„ И през днешния ден не те – партиите, а ние – институциите, би трябвало да дадем отговор можем ли да се оправим с рецесиите, да осигурим на България небосвод за развиване, на българския народ – сигурност и благоденствие. Това е институционален въпрос, а не толкоз тясно партиен.

Можем, в случай че всяка власт поеме отговорност и във взаимоотношение се движим в една посока.

Отговорността на народните представители е най-голяма. Важно е по какъв начин тук ние ще наредим целите в България “, сподели още тя.

„ За нас от би трябвало да решим 4 значими неща: първо – благосъстоянието на народа, второ – финансова непоклатимост и развиване на стопанската система, трето – безкомпромисна битка с корупцията, четвърто – гарантиране на мир на народа и отбрана на достолепието му “, сподели още тя.

Сред значимите тематики пред ръководството Нинова уточни таван на цените, нарастване на приходите, поддръжка на страната за енергийно бедните, работещи небогати, млади фамилии, възрастни хора, както и други ограничения като безвъзмездни медикаменти за децата, безвъзмездни учебници и други.

„ Виждаме, че сътрудници от други партии, отричащи тези ограничения като антипазарни, през днешния ден също ги одобряват като нужни. За страдание закъсняхме с най-малко половин година. Но по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай “, безапелационна е тя и добави, че благосъстоянието на народа би трябвало да е дълготрайна и поредна цел, а то минава през положително здраве и обучение: „ Само просветен и здрав народ може да гради просперираща страна. “

Тя е безапелационна, че корупцията, задкулисието, даването на пари под масата е проникнало надълбоко в основите на живота и публичните сфери у нас. Според нея корупцията е огромното зло за България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР