Лидерът на съуправляващата партия Има такъв народ“ Слави Трифонов излезе

...
Лидерът на съуправляващата партия Има такъв народ“ Слави Трифонов излезе
Коментари Харесай

Слави Трифонов уточни условията си за „зелена светлина“ за Скопие за европреговорите

Лидерът на съуправляващата партия „ ИТН “ Слави Трифонов излезе с конкретизиране във връзка своя обява, в която предложи България да вдигне блокадата върху договарянията за участие на Република Северна Македония в Европейския съюз при две условия.

Едното е Съединените щати да анулират визите за българските жители, а второто - България да бъде призната в Шенгенското пространство без граничен надзор.

В нова обява Трифонов съобщи, че „ има хора, които не четат вярно, а се водят по заглавията “.

„ Република Северна Македония… наложително би трябвало да извършва всички точки от Договора за другарство, добросъседство и съдействие, който е подписала с България, в това число и всичко обвързвано с историята на страната ни. “

„ Северномакедонците би трябвало да признаят историческите си български корени. Това е безапелационно изискване. То не предстои на разискване “, написа Трифонов.

Той се обръща и към сътрудниците от НАТО и Европейски Съюз.

„ След като толкоз държите ние да подкрепим Северна Македония за договаряния за участие в Европейски Съюз - постъпете партньорски към нас, както желаете ние да сме ви сътрудници - без визи за Съединени американски щати и незабавно в Шенген “, показва Трифонов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР