Лидерът на партия Воля Веселин Марешки предполага, че е бил

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки предполага, че е бил
Коментари Харесай

Марешки предполага, че е бил сред основните подслушвани

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки допуска, че е бил един от главните подслушвани политици. Според него това е ставало след президентските избори през 2016 година. 

" В момента, в който видях съвсем половин милион, които застанаха зад мен - това стресира много хора. Аз чувствам по смяната на сигнала в телефона. На 100% през този интервал съм бил подслушван ”, изясни Марешки пред Нова телевизия.

Той уточни, че патриотичните обединения ги обединявали интересите на България, на българските жители. Останалите били обединявани " единствено от далаверата ". " Фалшивите похвали са присъщи за по-младите момиченца и тези подправени похвали сред компанията на Слави и Тошко Африкански, на мутрите и Маджото. От това, което приказват между тях, не виждаме какво ги свърза, само че си вършат подправени похвали ", сподели водачът на " Воля ".

По думите му водачите в новата патриотична коалиция ВМРО- " Воля " -НФСБ си казвали всичко непосредствено. Дори да имали проблеми между тях, по-късно не се правели на " ощипани госпожици ". " По-острите думи са присъщи за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по-остри думи между тях, отстъпват крачка встрани, дори обратно и пускат по-младите, с цел да изпълнят стратегиите ", изясни Марешки.

Според него след петгодишното ръководство на президента Румен Радев и след многогодишни ръководства на десни и други обединения, българинът бил доведен до " просешка сопа ". " В центъра на Варна видях по какъв начин един гларус и трима българи се бореха за наличието на боклукчийски резервоар ", добави Веселин Марешки. И изясни, че „ Българските патриоти ” ще се включи само в коалиция с правила. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР