Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки отправи предизвикателство към политиците.

...
Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки отправи предизвикателство към политиците.
Коментари Харесай

Марешки: На всяко коремно на президента, ще запълвам по 10 дупки във Варна

Лидерът на партия „ Воля “ Веселин Марешки насочи предизвикателство към политиците.
Във Фейсбук заместник-председателят на Народното събрание се зарече, че на всяко коремно на президента, ще запълва по 10 дупки във Варна, за всяка върната заплата на социалистите ще се запълват по още 10 дупки, на всеки милион, който министърът на защитата Красимир Каракачанов не вземе от пенсионерите за ремонт на железа, ще се запълват още 100 дупки.
В изявление за БНР Марешки разяснява:
„ На база на милионите, които се хвърлят за инфраструктура, ние, естествените българи, виждаме, че към нас са едни непрекъснати изкопи и окопи, в които падат коли, хора, майки с деца. Затова ние ще стартираме да оправяме тези работи. На всеки КСНС президентът приказва единствено за покупка на самолети, на танкове, където да отидат няколко милиарда и няма проблем, в случай че се вземат от друго място, само че тези пари би трябвало да се вземат от пенсионерите, от лекарите, от учителите, синоптиците и други. Когато някой приказва единствено по какъв начин да ограбим тези хора, а рейтингът му е в небесата, а някой се бори с картелите, с монополите, с бандитите в лекарствоснабдяването, запълва дупките, хората, които мерят рейтингите, споделят, че рейтингът му пада, имам предвид себе си, тогава ще изчакам идващите избори и в случай че се окаже, че това е по този начин, ще спра да върша бензиностанции, аптеки и да запълвам дупки, а ще си сложа един лост пред Народното събрание и всеки ден ще върша по едно коремно приплъзване, с цел да ми се качва рейтинга “.
Предложението на Българска социалистическа партия за понижаване на депутатските заплати водачът на „ Воля “ дефинира като цинизъм : „ На цинизма, с който Корнелия Нинова взима 50 млн. лв. дотация за Българска социалистическа партия, а желае да връща 50 хиляди лв. от заплатите си, тя може да си заплати и на социолози, и на политолози, и да засипе всички медии с подправени вести за мен и възхваляващи тях, с които да си подвигат рейтинга “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР