Лидерът на партия Воля и заместник-председател на Народното събрание Веселин

...
Лидерът на партия Воля и заместник-председател на Народното събрание Веселин
Коментари Харесай

Марешки иска от Цацаров да започне проверка на Валентин Златев

Лидерът на партия " Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки изиска от основния прокурор Сотир Цацаров да стартира инспекция във връзка с изказвания на Валентин Златев, ръководител на Българската петролна и газова асоциация.
Поводът - Златев споделил, че върху Марешки има тежък политически чадър.
„ Самият факт, че се приказва, че някой в България може да наложи тежък политически чадър върху избрани типове закононарушения и нарушители, значи, че господин Златев знае кои са тези хора и какво вършат “, уточни Марешки, представен от БГНЕС.
Днес събрах цялата си неустрашимост и споделям през днешния ден, че Валентин Златев знае за тези хора, които могат да постановат политически чадър върху нарушители и закононарушения . Призовавам господин Цацаров да се извиси на равнището на своята неустрашимост и да постъпи по същия метод както постъпи предния път - да образува на мига дело, да бъде свикан господин Златев, да осветли нарушители във високите етажи на властта, които могат да постановат тежки политически чадъри върху нарушители и престъпи схеми “, сподели още Марешки.
Ако господин Цацаров не събере храброст да образува дело и да осветли тези хора, ние от „ Воля “ ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър. Надявам се, че няма да се стигне до такава степен “, добави Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР