ГЕРБ-СДС регистрира листата си за евроизборите. Неин водач е председателят

...
ГЕРБ-СДС регистрира листата си за евроизборите. Неин водач е председателят
Коментари Харесай

Политическо ще е решението Желязков къде да отиде - в ЕП или в 50-то НС

ГЕРБ-СДС записва листата си за евроизборите. Неин лидер е ръководителят на 49-то Народно заседание Росен Желязков.

Заедно с него на регистрацията в ЦИК през днешния ден участваха административният секретар на партията Цветомир Паунов, както и част от претендентите за евровота на обединението ГЕРБ-СДС.

Политическо решение ще бъде къде да бъде представител Росен Желязков - в българския парламент или в европейския. Росен Желязков е лидер на две листи на идните избори 2 в 1.

В изявлението си пред публицисти след регистрацията на евролистата в ЦИК Желязков разясни, че сред двете листи няма противоборство, както и посланията за двете акции на партията му ще бъдат идентични - национална цел ни е България да бъде освен водач на Балканите, само че и водач по растеж на Брутният вътрешен продукт. Това са пропорционални избори, няма мажоритарен детайл в тях, счита Росен Желязков, като отхвърли настояването да разяснява, че двама някогашни ръководители на Народно събрание - той и - ще се състезават за Екологичен потенциал.

Очакванията на Желязков са още веднъж ГЕРБ-СДС да имат най-голямата група европредставители, както и да са част от най-голямата еврогрупа - Европейската национална партия.

Евролистата на ГЕРБ е постоянна, без вътрешни противоборства, а и конкуренция, увери още Росен Желязков.
 Йорданка Фандъкова се запъти към Народното събрание
Йорданка Фандъкова се запъти към Народното събрание

ГЕРБ-СДС записаха листата си в лидерския 25-ти многомандатен изборен регион София

Отбелязваме, че някогашната еврокомисарка, както вицепремиер и външен министър в кабинета " Денков " Мария Габриел не част от листата на ГЕРБ-СДС.

Евролистата на ГЕРБ-СДС:
Росен Димитров Желязков Андрей Андреев Ковачев Андрей Гришев Новаков Емил Йорданов Радев Ева Константинова Майдел Илия Димитров Лазаров Асим Ахмед Адемов Николай Димитров Рашков Алина Стефанова Милушева Себастиян Жан Таджер Борислав Красимиров Киров Станислав Станиславов Петрунов Георги Стоянов Владов Цвета Ангелова Точева Даниел Пламенов Пелов Ваня Радомирова Тонева Полина Венциславова Исаева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР