Лидерът на партия Има такъв народ Слави Трифонов може да

...
Лидерът на партия Има такъв народ Слави Трифонов може да
Коментари Харесай

Слави Трифонов може да не е в листите на ИТН за следващите избори

Лидерът на партия " ИТН " Слави Трифонов може да не попадне в листите за идните предварителни избори за Народно заседание. Това стана ясно от изявление на зам.-председателя на втората по величина група в сегашния парламент Ивайло Вълчев.

Запитан дали Трифонов още веднъж ще се кандидатира за народен представител, Вълчев отговори:

" Ние не сме партия със стогодишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи. Всеки от нас може да не е в идващите листи. Това следва да се разисква. Ще забележим кой с какво се е почувствал потребен, какво е приключил в този прекомерно къс живот на Народното събрание. "

Той дефинира коефициента на потребно деяние на настоящия парламент като " малко над нулата ".

" За благополучие, някои задания, които си бяхме сложили (б. р. - измененията в Изборния кодекс), се надяваме да сложат добра основа за идните избори. Това са неща, за които можем да се поздравим ", съобщи Вълчев.

Депутатът оприличи на " избирателен протест " днешното напрежение в пленарната зала, в което народните представители най-дълго спориха за дневния ред и в последна сметка отложиха гласуването на решение за преизчисляване на пенсиите:

" Това, което сме свършили дотук, се прави оценка позитивно, само че сигурно има незадоволство от метода по който Народното събрание изобщо работи. От непрекъснатите предавания хората видяха, че хрумвания, които могат да бъдат работещи и признати, се давят в процедурни хватки. Хубаво лъсват партийните пристрастия. Хората не са толкоз глупави, колкото на някои им се желае и си вършат заключения. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР