Лидерът на парламентарната група на Продължаваме промяната в 47-ото Народно

...
Лидерът на парламентарната група на Продължаваме промяната в 47-ото Народно
Коментари Харесай

Лена Бориславова и Яна Балникова пак ще бъдат част от екипа начело на ПП -

Лидерът на парламентарната група на " Продължаваме промяната " в 47-ото Народно заседание Андрей Гюров разгласи, че Лена Бориславова и Яна Балникова не са се отказвали от политиката и че ще бъдат още веднъж част от екипа отпред на Политическа партия.

Пред bTV Андрей Гюров посочи, че Балникова е взела решението да не се кандидатира за депутат, преди Политическа партия да подредят листите си и надлежно не е обвързвано с обстоятелството, че отцепникът от Има Такъв Народ и някогашен министър на спорта Радостин Василев заема нейното място като лидер на. Според Гюров всеки, който е бил част от екипа на " Промяната ", остава в него и зад идеята.

Според него служебният кабинет не е конкурент на Политическа партия, защото няма да се явява на изборите. По думите му Политическа партия са завещали на служебното държавното управление постоянна фискална позиция и намалял дълг. Гюров е на мнение, че обществото не би приело служебният министър-председател Гълъб Донев да се задържи на поста повече от 2-3 месеца, както се случи с предшественика му Стефан Янев.

" В момента виждаме, че има повсеместна промяна на хора на разнообразни равнища в администрацията. Когато това е самоцел, това не е в полза на обществото и да се преодолеят рецесиите, да се успокои обществото в сегашната обстановка ", сподели някогашният народен представител от Политическа партия.

Андрей Гюров счита, че има добър късмет да завоюва против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Делян Пеевски в Благоевград. Той подсети, че Политическа партия са били първи там на предишните избори през ноември.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР