Лидерът на новосъздадената партия Спаси София'' Борис Бонев заяви за

...
Лидерът на новосъздадената партия Спаси София'' Борис Бонев заяви за
Коментари Харесай

Борис Бонев: Скептичен съм към кабинет от ПП-ДБ и ГЕРБ

Лидерът на новосъздадената партия " Спаси София'' Борис Бонев съобщи за Българска национална телевизия, че е скептично надъхан към бъдещото ротационно държавно управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Бонев посочи, че повода са неизпълнени задължения, които герберите са заявявали в предишното. И акцентира, че неговата партия нито е желала, нито е взимала присъединяване в диалозите за държавно управление. ''Ние също бяхме неприятно сюрпризирани от това, което чухме по малкия екран. Но нашият песимизъм идва от обстоятелството, че знаем по какъв начин работи ГЕРБ. Това е партия, която твърдо не извършва своите задължения и когато ти каже, че на открито вали, общо взето - носи слънчеви очила'', сподели Бонев.

Лидерът на ''Спаси София'' напомни, че ГЕРБ са имали 18 години време, в което да потвърдят, че са способни да вземат решение проблемите и да се оправят с корупцията. ''Не мога в този момент да допускам, че на национално равнище те внезапно ще станат антикорупционери и същински европейци. Просто не го виждам'', съобщи Бонев. И даде образец с това, че резултатите от ръководството на ГЕРБ са забележими по улиците на София и най-вече на жълтите павета, които са разбити. 

По мотив " Спаси София "  той сподели, че няма да допусне ръководството на столицата да се трансформира в разменна монета на националната политика. Това е и ''приятелско намигване'' към ПП-ДБ да не си вършат труда да оферират нещо сходно. ''Дори намек за подобна сделка да доближи до нас, ние ще действаме навреме ", сподели той. А огромната борба, счита Бонев, е тази за болшинство в Столичния общински съвет. 

Все още обаче не е решено кой ще е общият претендент за кмет на " Спаси София ", " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". " Колебаем се сред няколко имена като всеки би могъл да е кмет на София, само че хубавото е, че работим и за управническа стратегия с съответни цели ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР