Лидерът на НФСБ Валери Симеонов остро разкритикува премиера и лидер

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов остро разкритикува премиера и лидер
Коментари Харесай

Симеонов свърза Борисов с ДПС: В коалицията имало задкулисен партньор

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов остро разкритикува премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов поради оставката на Цветан Цветанов. Симеонов е на мнение, че Цветанов се разделя с ръководството в ГЕРБ, защото постигнал доста сериозен пробив в смесените общини и откъснал много сериозен електорат от Движение за права и свободи.

Оттеглянето на някогашния втори в ръководещата партия говорело за една хипотетична връзка сред Бойко Борисов и Движение за права и свободи. Валери Симеонов видя връзка сред "оставката на Цветанов и тези 30 млн.лв, подарени предходната година на новозакупения от Ахмед Доган Топлоелектрическа централа - Варна ".

"Оказа се, че нашето съдружно семейство си има някакъв различен член - подмолен ", разяснява още депутатът.

Председателят на НФСБ, които са съдружни сътрудници на ГЕРБ, счита, че в Борисовата партия оставките по принцип са "принудителни ". В случая с Цветанов тя е била поискана от Бойко Борисов. Симеонов прикани призова да се погледнат изборните резултати в смесените региони, измежду които Дулово и Девин.

Според Валери Симеонов оставката на Цветанов не е следствие от абсурда с жилищата. В тази връзка той дефинира като "достатъчни " дейностите, свързани с отстраняването на Цветанов от поста ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и от Народното събрание изобщо.

На въпрос по какъв начин ще се отразят тези промени на връзките в обединението, Симеонов съобщи: "Промените в ГЕРБ са си промени в ГЕРБ. Отношенията в обединението се дефинират от съдружното съглашение, което е подписно от Бойко Борисов ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР