Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев коментира изявлението на говорителката на

...
Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев коментира изявлението на говорителката на
Коментари Харесай

Георг Георгиев от МГЕРБ: Лена Бориславова да беше дошла да види „еуфорията“ пред Националната полиция


Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев разяснява изказването на говорителката на Кирил Петков Лена Бориславова по-рано денем, че не била виждала такава еуфория в страната при ареста на Борисов.

Онзи ден, когато тържествуваше грозното, пошлото и антидемократичното, против което ние се борим, те били радостни и еуфорични. Може ли да си визиите, че противозаконният арест на почтени хора било карало някой да тържествува, разяснява Георгиев в Петрич.

Трябваше да пристигна Лена Бориславова начело пред Националната полиция и да види какъв брой тъкмо еуфорични бяхме ние и да споделим с нея тази еуфория. И тя било трябвало да се извини на господин Борисов, госпожа Арнаудова и господин Горанов и на вас. Защото в тези празнични дни вие би трябвало да мислите дали някой подобен долен човек няма да пристигна и поради това, че имате друго мнение от неговото, да ви аргументи всичко това.

Ще се борим с това и ще го отхвърляме. И би трябвало да се знае, че политическа партия ГЕРБ и младежката организация тези ще имат доста сериозен конкурент, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР