Лидерът на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски лично подкрепи

...
Лидерът на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски лично подкрепи
Коментари Харесай

Мицкоски агитира за Вучич в Сърбия

Лидерът на македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски персонално поддържа сръбския президент Александър Вучич и неговата Сръбска прогресивна партия (СПП). Това стана по време на визитата му в сръбския град Лесковац, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" СПП и ВМРО-ДПМНЕ са две сестрински партии, които си сътрудничат чудесно ", сподели Мицкоски единствено няколко дни преди идните в неделя предварителни парламентарни избори в Сърбия. Мицкоски изрази убеденост, че " македонците в Сърбия ще поддържат тези, които работят за развиването на страната ".

Ден преди този момент на книжовен сръбски език Мицкоски сподели, че " ВМРО-ДПМНЕ като партия се бори за обединяването на всички македонци и че групировката се грижи за всички македонци по света ". Пред кмета на Лесковац Мицкоски съобщи следното: " Моето посление е, че двата приятелски народа, македонският и сръбският, би трябвало да не престават да живеят дружно и да се грижат за връзките сред двете страни. А ние от ВМРО-ДПМНЕ, като бъдеща управялваща партия се надяваме на съдействие със СПП, която управяла Сърбия ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР