Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че премиера Борисов го

...
Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че премиера Борисов го
Коментари Харесай

Нинова: Борисов го е яд, че се обединиха хора срещу неговото управление

Лидерът на левицата Корнелия Нинова съобщи, че премиера Борисов го е гняв, че са се обединили хора против неговото ръководство. " Изпуска си нервите, приказва обиди персонално към хора, това не е политика. Това демонстрира боязън, изтощение и гняв. ", съобщи тя.

" Борисов потегля по моя път, само че не стига до край и може би е късно. Аз потеглих по този път преди три години и си нося тежкия кръст. Апатията у хората е към всички партии, ниската изборна интензивност е пестник за всички ни. Борисов сподели: " Ще наложа мандатност за кметове ". Ние наложихме тази мандатност преди три години за депутатите ", посочи Нинова и сподели още, че Българска социалистическа партия са наложили и мандатност при ръководителя, до момента в който Борисов " желае да бъде безконечен ", сподели Нинова.

" Знам кое ги боли, че надпартийни претенденти събират повече поддръжка, отвън Българска социалистическа партия. Сериозните неща за изборите са ниската изборна интензивност, недействителните бюлетини и апатията у хората. В София Българска социалистическа партия и Мая Манолова вървят дружно, тъй като тя е претендентът, който подкрепихме. Гласовете за листата демонстрират двойно нарастване на резултата - от 7 ще имаме 15 общински съветници, това е партийният избор. Вотът, който Мая събира акумулира и спомагателна сила ", сподели още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира локалните избори като сложни за Българска социалистическа партия, само че с добър резултат. Тя уточни, че от нула регионални градове при вота през 2015 година, в този момент левицата има четири.

" Петата - Шумен беше на кантар със 77 гласа по-малко за нас при 400 невалидни бюлетини. Там ще желаеме в допълнение преброяване на бюлетините и евентуално може да е петата област за нас ", уточни водачът на социалистите.

По думите ѝ по време на изборите е имало всеобщо пазаруване на гласове и чака прокуратурата да ревизира сигналите.

" За да купуваш гласове би трябвало да имаш запас, а ресурсът е в ръководещата партия. Бизнесът, който се включи интензивно в тези избори на страната на ръководещите - го прави, тъй като е подвластен от тях. Ние се изправихме с 1 лева дотация против милионите на властта ", разяснява още тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР