Лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов се е

...
Лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов се е
Коментари Харесай

Петър Москов покани Кубрат Пулев в политиката

Лидерът на Консервативно обединяване на десницата Петър Москов се е свързал по телефона с първенеца по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество. Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители, оповестиха от пресцентъра на Български земеделски народен съюз.

Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване освен на политическата обстановка  в страната, което Пулев е посочил в диалога, само че и познаване на главните политически хрумвания и полезности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница. 

" Петър Москов ме предложения на среща, с цел да обсъдим политическата обстановка. Вчера говорихме по телефона. Дали съм подготвен да вляза в политиката? – не считам, че някои политици са по-готови от мен. За мен България е доста по-важна от бокса ", съобщи Кубрат Пулев след среща с Петър Москов през днешния ден, съобщи NOVA.

Според него политиката е игра на операции, на сделки, а спортът е нещо доста същинско. „ На този стадий към момента не съм решил дали да вляза в политическия живот. Това е сериозен въпрос за мен. За страдание, множеството депутати са жадни за власт и пари. Аз съм преодолял тези неща ”, разясни Пулев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР