Лидерът на италианската десноцентристка партия Форца Италия Силвио Берлускони беше

...
Лидерът на италианската десноцентристка партия Форца Италия Силвио Берлускони беше
Коментари Харесай

Изписаха Силвио Берлускони от болница

Лидерът на италианската десноцентристка партия " Форца Италия " Силвио Берлускони беше изписан от болничното заведение " Сан Рафаеле " в Милано, където се лекуваше в продължение на 45 дни от белодробни проблеми, свързани с хроничната левкемия, от която страда, предадоха международните организации.

Берлускони бе изписан през днешния ден в 13,15 ч. локално време и отпътува от клиниката с черна лимузина с тъмни стъкла, без да направи изказвания за медиите.

Въпреки че се лекуваше от сериозното заболяване Берлускони изпрати от болничното заведение през този интервал две видеопослания до съпартийци си и до поддръжниците си. В едно от тях, излъчено по време на конференция на " Форца Италия ", той съобщи, че е подготвен да се върне на работа.

Миналата седмица Берлускони беше посетен в болничното заведение от негови основни политически съдружници - премиерката Джорджа Мелони и Матео Салвини, вицепремиер, министър на инфраструктурата и водач на партия " Лига ". След визитата те споделиха, че той е в положително положение на духа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР